1.sea 2.Skispor1 3.snow 4.Skispor2 5.skispor3

Våre sponsorer - klikk på bildene for å hoppe til hjemmesidene

Alt om vær og skiløyper på Venabygdsfjellet

Status på preparering av skiløyper: Løyper.net   -- Her er vår Kjøreplan  Skiløypekart
Webkamera: Trabelifjellet, Gunnarbu, Venabu Fjellhotell. Venabu Hytter
Værmelding:  yr.no, storm.no, AccuWeather
Snødybder:  yr.no-snødybder       Veimeldinger: FV27 Venabygdsfjellet
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Frivillige bidrag kan overføres til konto 2095 55 89654

eller vippses til #15363 VTSA

VTSA og Venabygdsfjellet Vel møter deg i skiløypa!

VTSA og Venabygdfjellets Vel ønsker å komme ut og treffe folk på ski. 
 
Hva er vel da bedre enn å bli med våre samarbeidspartnere og møtes midt ute i skiløypene som vi alle jobber for? 
 
Når Spidsbergseter tradisjonen tro har sin gratislunsj ute i løypa skjærtorsdag mellom kl 12 og 14, er vi  alle der, både VTSA og Venabygdsfjellet Vel.  Du finner oss i krysset Frisketjønn.
 
Er du allerede medlem så kan du stikke innom for en prat eller bare plukke opp et gratis løypekart.   

Snart påske

Det nærmer seg påske og i en normalsituasjon skulle det også nærmet seg årsmøte i VTSA, som i følge vedtektene skal avholdes innen 2.påskedag. Det er 3 hovedgrunner til at dette er vanskelig å gjennomføre i år:

1. Vi har ikke mottatt innstilling fra valgkomiteen på nye styremedlemmer som skal velgesinn i styret. Valgkomiteen har jobbet godt, men de har ikke lykkes i å finne nok kandidater som er villige til å bidra. Innstillingen fra valgkomiteen må være på plass før årsmøtet blir innkalt.

Nytt angående pantekasser

Kjære medlemmer,

Dersom dere ønsker å støtte VTSA når dere panter flasker, finner dere nå vår pantekasse både på REMA 1000
og Coop Extra i Ringebu sentrum. Tusen takk til begge butikkene, som bidrar til at VTSA får litt ekstra penger å kjøre løyper for 😊
Vi ønsker også å takke Lundes Turisthandel for at vi tidligere har fått ha pantekassa vår der. Pantekassa på Lundes Turisthandel går nå til Fjellkapellaget.,

Ønsker alle en fortsatt fin vinterferie!

Hilsen

Styret i VTSA

Julehilsen fra Venabygdsfjellet Turskiløyper

Kjære medlemmer,

Det er kanskje mange av dere som er på Venabygdsfjellet akkurat nå, og kan nyte de flotte skiløypene og det nydelige været. Til dere som ikke har anledning til å komme hit denne julen, kan vi melde om fine forhold tross lite snø i noen traseer. Det er meldt mye snø i dagene som kommer, så det lover godt. Vi oppdaterer stadig Facebooksiden vår, og anbefaler dere å følge der med for siste nytt:

https://www.facebook.com/VTSA.no

Oppdatering

Som de fleste sikkert har sett, har stort sett hele løypenettet blitt kjørt opp siden ca 16 desember. Vi hadde en liten periode med mildvær som satte en stopper for løypekjøringa noen dager, men det begynner å bli bra med snø igjen nå, og det er gode forhold så og si overalt.

Vi anbefaler alle å følge med på skisporet.no, som hele tiden er oppdatert på hva som er kjørt opp når. Vi oppdaterer også så ofte vi kan på vår Facebookside https://www.facebook.com/VTSA.no

Ønsker dere fine dager på ski!

Hilsen

Oppdatering

Grunnpreparering er i full gang på fjellet. Noen steder har vi også kjørt skispor! Foreløpig er det begrenset med snø og vi ville ikke ha gått med de nyeste skiene. En rekke av traseene våre krever litt mer snø enn det er nå før vi kan si at forholdene er gode. Vi har valgt å ikke oppdatere skisporet.no foreløpig all den tid det er såpass enkle forhold.

Det kommer stadig mer snø nå og våre dyktige løypekjørere står på så raskt det lar seg gjøre. Vi er helt i grenseland nå og vil innen få dager starte oppdateringen av skisporet.no

God tur hilsen styret i VTSA

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer