Våre sponsorer - klikk på bildene for å hoppe til hjemmesidene

Alt om vær og skiløyper på Venabygdsfjellet

Status på preparering av skiløyper: Løyper.net   -- Her er vår Kjøreplan  Skiløypekart
Webkamera: Trabelifjellet, Gunnarbu, Venabu Fjellhotell. Venabu Hytter
Værmelding:  yr.no, storm.no, AccuWeather
Snødybder:  yr.no-snødybder       Veimeldinger: FV27 Venabygdsfjellet
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Frivillige bidrag kan overføres til konto 2095 55 89654

eller vippses til #15363 VTSA

Julehilsen fra Venabygdsfjellet Turskiløyper

Kjære medlemmer,

Det er kanskje mange av dere som er på Venabygdsfjellet akkurat nå, og kan nyte de flotte skiløypene og det nydelige været. Til dere som ikke har anledning til å komme hit denne julen, kan vi melde om fine forhold tross lite snø i noen traseer. Det er meldt mye snø i dagene som kommer, så det lover godt. Vi oppdaterer stadig Facebooksiden vår, og anbefaler dere å følge der med for siste nytt:

https://www.facebook.com/VTSA.no

Skisporet.no er som vanlig oppdatert til enhver tid, her kan dere se hvilke løyper som er kjørt, og når de ble kjørt sist.

Valgkomiteen er i gang med å finne flere kandidater til styret, og det vil bli kalt inn til et ekstraordinært årsmøte så snart deres innstilling er på plass, og situasjonen rundt covid-19 gjør det mulig å møtes. Dersom du kunne tenke deg å sitte i styret i VTSA, ta gjerne kontakt med valgkomiteen:

Line Tvete: line@venabu.no

Hanna Visdal Moen: havi0205@hotmail.com

Thor Kvitrud: thor@kvitrud.com

Det er 2 aktører som har signert løypekjøreravtaler. Dette er entreprenør Kristian Bø og Spidsbergseter Resort Rondane AS. Tidligere kjørte også Barnåla AS/Lundes Turisthandel og Venabu Fjellhotell løyper, men disse ønsket ikke å signere løypekjøreravtale denne gangen. Venabu Fjellhotell signerte i utgangspunktet, men trakk avtalen samme dag som løypekjøringen skulle starte. VTSA ble derfor tvunget til å finne en annen aktør, og vi setter stor pris på at Kristian Bø «hev seg rundt» og er med å sørger for gode skiløyper fremover! Vi håper dere tar han godt imot, han er godt i gang med å kjøre løyper og trives med jobben.

Vi er i god dialog med Ringebu Kommune, både politisk(ordfører) og administrativt(kommunedirektør og næringssjef), som er fornøyde med innsatsen VTSA gjør for løypekjøringen på fjellet.

Noen viktige endringer for kommende sesong:

Vi øker antall kilometer trasé som kjøres med superbredde med ca 10 kilometer.
Superbred trase betyr at det er plass til skøyting i tillegg til 2 klassiske spor uten at disse kommer i konflikt med hverandre. Vi vet at mange har ønsket seg mer av dette.
Trabelirunden har tidligere vært kjørt med smal maskin og kun 2 dager pr uke. For de som ikke allerede har registrert det, er denne nå blant de som blir kjørt med superbredde.
Maskinparken er noe modernisert. Noe eldre utstyr er erstattet med nyere maskiner med lavere utslipp. Alle maskiner har nå 2 sporfresere slik at forholdene vil bli enda bedre!
Noe kjøres med scooter ved spesielle anledninger. Dette fremgår i all hovedsak ikke av skisporet.no
Vi gjør oppmerksom på at kjøreplanen alltid vurderes etter vær og føre, om det er nødvendig å kjøre avhenger av hvor godt løypene holder seg mm.

Løypekjøringen finansieres grovt sett over en 4 deling. 25% kommer fra Ringebu kommune og omkring det samme fra turistbedriftene. Medlemmer via medlemskontigent samt frivillige bidrag er VTSA sin desidert viktigste inntektskilde. Til slutt har vi et knippe sponsorer som støtter løypene med verdifulle kroner!

Venabygdsfjellet Turskiløyper ønsker alle medlemmer en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

Julehilsen fra
Styret i VTSA

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer