Våre sponsorer - klikk på bildene for å hoppe til hjemmesidene

Alt om vær og skiløyper på Venabygdsfjellet

Status på preparering av skiløyper: Løyper.net   -- Her er vår Kjøreplan  Skiløypekart
Webkamera: Trabelifjellet, Gunnarbu, Venabu Fjellhotell. Venabu Hytter
Værmelding:  yr.no, storm.no, AccuWeather
Snødybder:  yr.no-snødybder       Veimeldinger: FV27 Venabygdsfjellet
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Frivillige bidrag kan overføres til konto 2095 55 89654

eller vippses til #15363 VTSA

Snart påske

Det nærmer seg påske og i en normalsituasjon skulle det også nærmet seg årsmøte i VTSA, som i følge vedtektene skal avholdes innen 2.påskedag. Det er 3 hovedgrunner til at dette er vanskelig å gjennomføre i år:

1. Vi har ikke mottatt innstilling fra valgkomiteen på nye styremedlemmer som skal velgesinn i styret. Valgkomiteen har jobbet godt, men de har ikke lykkes i å finne nok kandidater som er villige til å bidra. Innstillingen fra valgkomiteen må være på plass før årsmøtet blir innkalt.

Det er vanskelig å få noen til å engasjere seg i VTSA. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å bidra ved å sitte i styret, ber vi om at dere tar kontakt med valgkomiteen v/ Line Tvete line@venabu.no

2. Covid 19.Retningslinjene fra myndighetene tilsier at vi skal unngå større forsamlinger, samt unngå å samle personer fra forskjellige kommuner mm. Dette gjør det vanskelig å gjennomføre årsmøtet ved fysisk fremmøte på en forsvarlig måte.

3. Digitalt årsmøte . Vi har forsøkt å finne en løsning hvor vi kan avholde årsmøtet digitalt. Dessverre er det vanskelig å finne en løsning som ivaretar VTSAs vedtekter når det gjelder bla. antall tilleggsstemmer. Løsningen vi har sett på, har kun funksjon for 1 stemme per person. VTSAs vedtekter åpner opp forflere stemmer per person/bedrift.

På bakgrunn av dette er styrets vurdering at årsmøtet utsettes til et senere tidspunkt, dette vil styret komme tilbake til.

Ellers kan vi melde om gode snøforhold på fjellet, det lover godt til påske. Løypekjørerne får mye skryt i år, det er tydelig at brukerne av fjellet setter pris på jobben som blir gjort. Det er god økonomi i VTSA, vi jobber målrettet videre og gleder oss til å få inn flere medlemmer i styret.

Vi ønsker dere alle en kjempefin påske. Håper alle bidrar på en positiv måte ved å holde avstand til hverandre, respektere de forskjellige brukerne av fjellet, og ha fokus på fine påskedager.

Minner også om pantekassene våre som står på Coop Extra og Rema 1000 i Ringebu sentrum. Har du et ærend i Ringebu setter vi stor pris på om du benytter deg av disse.

Påskehilsen

Styret i VTSA

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer